torsdag 22. mars 2012

Før jeg sovner

S J Watson
Før jeg sovner
Lest av: Nina Woxholtt

S.J. Watson tok et skrivekurs som førte til at han skrev Før jeg sovner, debutromanen som han har fått flere priser for.
Watson har latt seg inspirere av en sann historie om en person med hukommelsestap. Det har blitt en thriller som river en med seg.

Debutromanen som har tatt pusten fra en hel verden.
Hver morgen våkner Christine, en kvinne i 40-årene, ved siden av en fremmed som sier han er mannen hennes. Christine ble funnet naken og forslått på motorveien, uten å vite hva som hadde skjedd. Etter flere år med terapi har hukommelsen ikke kommet tilbake, men hennes nye terapeut velger en ny strategi: Han får henne til å begynne å ta notater og skrive ned de fragmenter hun husker. Selv om hun hver natt glemmer hvem hun er, kan hun ved hjelp av notatboken litt etter litt føye nye brikker til puslespillet. Det blir en skremmende avdekking av fortiden, for hvem kan hun egentlig stole på?

"Før jeg sovner" er en intens psykologisk thriller, der leseren setter sammen brikkene i samme tempo som Christine – og dermed opplever hennes setbacks, fremskritt og ikke minst hennes uhyggefølelse på nært hold. Romanen en stor internasjonal bestselger, som har ligget på bestselgerlistene i alle land den er utgitt i. For "Før jeg sovner" har forfatter S.J. Watson vunnet den prestisjetunge krimprisen The Crime Writer's Association John Creasy Dagger Award for 2011. "En roman som synliggjør krimsjangerens arvesølv, “ skrev Aftenposten i anmeldelsen av den engelske utgaven.


http://www.sjwatson-books.com/


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar