mandag 23. september 2013

Inferno

Inferno
Av Dan Brown


Lest av Anders Ribu

Gjennom verdenssuksesser som "Da Vinci-koden", "Engler og demoner" og "Det tapte symbol" har Dan Brown bevist sin unike teft for å skape fascinerende og spenningsfylte univers. Med "Inferno" gjør han det igjen, og mer nervepirrende enn noen sinne.

I hjertet av Italia trekkes ikonografen Robert Langdon inn i en spennende verden som sentreres rundt et av historiens mest fascinerende, mørke og mystiske mesterverk - Dantes "Inferno". Langdon settes opp mot en skremmende motstander og slåss med koder og symboler som fører ham dypt inn i klassisk kunst, hemmelige korridorer og avansert vitenskap. Gjennom en heftig jakt hvor det er umulig å fastslå hvem han kan stole på, sliter Langdon med å finne svar - før det er for sent, og verden blir ugjenkallelig forandret.

"Inferno" av Dan Brown er en unik cocktail av heseblesende underholdning og forrykende spenning. Anders Ribu gjør en solid jobb som innleser av lydboka.

Dette er topp underholdning med en undertone av futuristiske teknologiske scenarioer som både er skremmende men også godt tenkt! I tillegg beskrives flotte katedraler og kunstverk i både Firence og Istanbul. Hvis man i tillegg "googler" disse flotte byggverkene og ser bilder av det som beskrives i boken, blir det en reise som topper helhetsinntrykket! I boken er det også uventede vendinger som gjør at man forstår at det man får presentert ikke alltid er virkeligheten! Anbefales på det varmeste!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar