mandag 20. august 2012

Dødens disippel


Michael HjorthHans Rosenfeldt:
Dødens disippel

Innleser:Ivar Nergaard


Bok nr. 2 i serien om Sebastian Bergmann. Super krim, anbefales!


En ny bok om psykologen Sebastian Bergman, som vi ble kjent med i «Mannen som ikke var morder».
«Dødens disippel» er andre bok i serien om den sexmisbrukende og traumatiserte kriminalpsykologen og profileringseksperten Sebastian Bergman.
En rekke uhyggelige kvinnedrap begås i Stockholmstrakten. Politiet står uten spor. De seksualiserte drapene bærer alle kjennetegnene til Edward Hinde, seriemorderen Sebastian Bergman fikk sperret inne for 15 år siden - og som fremdeles sitter bak lås og slå. Bergman tvinger seg på ny inn i etterforskningen. Under samtaler med Edward Hinde skjønner han at drapene angår ham selv helt spesielt.
Den første boken om Sebastian Bergman, «Mannen som ikke var morder», kom på norsk 2011. Dette er spennende, stilsikre og intelligente kriminalromaner.

2 kommentarer:

  1. Så bra at andre har oppdaget Sebastian Bergman. For øyeblikket er han kanskje favoritten, og da er konkurransen hard. Jeg har ikke oppdaget denne bloggen før, men det var en meget hyggelig oppdagelse. Jeg leser mye krim - mange av bøkene som lydbok. Gleder meg til flere anmeldelser og håper du satser på mye krim fremover :)

    SvarSlett
  2. Hei! Så hyggelig med en kommentar!
    Sebastian Bergmann provoserte meg i første boken, men jeg ble hektet, og i andre boken ble han min favoritt. Håper det kommer flere bøker i serien snart!

    SvarSlett