mandag 26. august 2013

Politi

POLITI
Lest av Helge Winther-Larsen

Politi er den tiende boka i Jo Nesbøs serie om Harry Hole. Gjør deg klar til en rystende ferd gjennom Oslos gater og Harrys univers!


Flere politimenn blir funnet drept på åsteder for gamle, uoppklarte drap som de selv har vært med på å etterforske. Drapene er ekstremt brutale og bestialske. Politiet står uten spor, og mangler i tillegg sin beste etterforsker. På et sykehus ligger en hardt skadet mann i koma. Rommet bevoktes av politiet, og ingen får vite hva den mystiske pasienten heter.

Samtidig skjer flere politidrap på åsteder for gamle uoppklarte drap, og man mistenker en seriedrapsmann som har noe å hevne. På sykehuset viser pasienten tegn til å komme til bevissthet, og etterhvert eksploderer boken med spennende og uforutsigbare hendelser.

Dette er bare superbra krim! Forfatteren er spesialist til å få leseren til å tro en ting, mens i neste avsnitt viser det seg at noe annet er tilfelle! Det er ikke bare bestialske drap som preger boken, men også varme og kjærlighet, og troen på at man kan overvinne indre demoner.
Mange flotte leseropplevelser står i kø her!
Jo Nesbø er en ener innen spenningslitteratur!

«En uovertruffen pageturner»
Anne Merethe K. Prinos, Aftenposten

Terningkast 6: «Med denne boken beviser Nesbø at terninger har for få øyne, og at krimsjangeren kan heves til nye høyder, både litterært og hva gjelder innovative, sublime, spennende og overraskende plot.»
May Grethe Lerum, VG


«Er du Nesbø-fan fra før kan du umulig bli skuffet av «Politi».Og til det evige spørsmålet om hvorfor denne mannen selger så mange kriminalromaner: Kanskje er det ganske enkelt fordi han er en særdeles dyktig krimforfatter?»
Torbjørn Ekelund, Dagbladet 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar